Beranda > tembang pengiring sujud > WUS TEKO TITI WANCINYO (Asmaradana)

WUS TEKO TITI WANCINYO (Asmaradana)

Wus teko titi wancinyo

Pra manungso samya teliti

Marang Hyang Widhi

Toto-titinen kang agung

Tumindak iro kang nyata

Gawat kaliwat-liwat ujian kulup

Nanging yen trahe sapta rengga

Yo gayuh luhuring budi

Pra warga podo ngerti-o

Wahyu donyo wus ginegem

Sri gutama aji

Ngati-ngati kabeh kulup

Sri gutama iku opo

Sri pelopor gutomo budi kang luhur

Podo ngayuho jopo montro diri

Kanggo benteng diri pribadi

Sesulihnyo nyembah mring Hyuang

Poro wargo mung kari sak panggenan yekti

Tunggunen sak umub-ipun

Perubahan jagad iki

Yekti yo obah

Jagad pamiseso agung

Ono ugo perubahan-nyo

Yo jagad gumelar iki

Sri Gutomo dinangu Hyang Widhi

Opo siro biso madangke jagad

Opo kang kok endhelake

Sri gutama gumatur

Sabdo dalem wasiat Widhi

Sabdo dadi wastanyo

Ampuhe kalangkung

Ngerti pepadange jagad

Gelibetan wonten sak –lebeting negri

Arso karso pepadang.

  1. Belum ada komentar.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: