Beranda > tembang pengiring sujud > DHANDHANG GULA Sabda iku medal saking osik

DHANDHANG GULA Sabda iku medal saking osik

Sabda iku medal saking osik

Osik iku medal saking cipta

Cipta puniku wedale

Puniku saking kayun

Kayun iku pan saking budi

Budi iku dad-ing hyang, ingkang maha agung

Agung iku wus samekta

Tampa kurang tampa wuwuh tampa luwih

Tan aran tan panggonan

Mung pituduh wa-u raden budi

Kang katrima muji mring Allah

Sindhen ledhek ndaru dho-mble

Dhar wudhar tegas-ipun

Bundhet ruwet dhemit rungsit

Dhomble wujud satunggal

Lamun wus sumurup

Tepunge sarak sarengat

Lan tarekat hakekat makripat yekti

Wus muji tampa ngucap

Sarak iku sarat ing nga-urip

Nampik milih gaota ihktiyar

Sarengat sesaring-ane

Kawruh kang agal alus

Tarekat kang nimbang nanting

Bener lan luput ira

Hakekat-e wujud

Wujud hak sinanding sukma

Kang ngobahake kang ngosik-en raden budi

Wikan tan kesamaran

  1. 21 Februari 2015 pukul 00:50

    Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and
    wanted to say that I’ve truly loved browsing your blog posts.
    In any case I will be subscribing to your feed and I hope
    you write once more very soon!

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: