Beranda > tembang pengiring sujud > DHANDHANG GULA Lakon donya datan bisa awis

DHANDHANG GULA Lakon donya datan bisa awis

Lakon donya datan bisa awis

Tangsah ono lakon maneka warna

Padhang peteng wes mesthine

Yen petheng ojo bingung

Lamun padhang ojo bungah

Yen kurang ojo sambat

Yen cukup jo gumelung

Yen nuju mompo nugraha

Ojo kibir, yen kibir nyidam yumani

Dasar larangane pangran

Yen-ing loro sumengko ing ati

Yen ing popo laku kang murang toto

Ciloko iku wiwite

Karono sungkanipun

Yen ing wirang lakune sandi

Wong kang kojur ing lampah

Yen wirang margo cidro

Amrih mulyano asih o mring sesami

Prayogo nyatakno

Yen pinuntun pantesing tyas yekti

Nora guna murka ngongso-ngongso

Ngluru kang kae-kae

Tan wurung kang tinemu

Amung suka kalawan sedih

Mangke tan ora beda

Lan sigundhul pacul

Kene seneng peparing iro Hyang widhi

Rampung tampa karono

  1. 6 Januari 2014 pukul 19:16

    Definitely believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the internet the easiest thing
    to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about.
    You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole
    thing without having side-effects , people can take a signal.
    Will probably be back to get more. Thanks

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: