Beranda > tembang pengiring sujud > DHANDHANG GULA Kepinginan kang ana ati

DHANDHANG GULA Kepinginan kang ana ati

Kepinginan kang ana ati

Kapan aku bisa sujud roso

Kunjuk marang pangerane

Ya Allah Hyang Maha Gung

Kang nitahake langit lan bumi

Kang adoh kang wangenan

Cedak tan kadulu

Caket datan senggolan

Lamun nomor datan rinase sayekti

Den gladi saben dina

Jroning gladi pribadi kang asli

Namung panggih rasa jro-ning badan

Rasa panas kemeng jimpe

Gembrebeg keju linu

Boyo pegel ulu mrinding

Tan panggih rasa eca

Sebadan sakojur kepriye gone ngupaya

Bisa weruh kang momong rina lan wengi

Lir manuk jro kurungan

Lamun manuk manggung-e gung mesthi

Pinaringan kurungan kang pradan

Jumbuh isi lan wadhah-e

Lamun rokhani luhur

Jasmani mesti tut wuri

Paribasan swarga

Manut neraka katut

Yo iki den upaya

Srana kunjuk mring Hyang Maha Tunggil

Tunggil Gusti kawula

  1. 29 Juni 2013 pukul 05:27

    It is in point of fact a nice and useful piece of info.
    I am satisfied that you simply shared this useful information with us.
    Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: