Beranda > tembang pengiring sujud > ASMARADANA Aja turu sore kaki

ASMARADANA Aja turu sore kaki

Aja turu sore kaki

Ono dewa nglanglang jagad

Nyangking bokor kencanane

Isine donga katulak

Sandang kalawan pangan

Ya iku bageyan ipun

Wong melek sabar narimo

Ingkang bisa nemu iki

Nora saben sok uwong0

Kudu ono pilihane

Kang weruh lakune jaman

Eling kanthi waspada

Ttindhak luwajuh lan jujur

Ingkang antuk kamurahan

A wyo sira banjur wedi

Samar nora panduman

Eling-o marang kodrat-e

Pangeran luwih kuwasa

Adil tampa upama

Sapa ngestok-ena dhawuh

Sayekti antuk nugraha

Nugraha nira Hyang widhi

Tan kena kinira-nira

Marga sewu dedalane

Yogya den sabar darana

Ojo keseso-sesa

Grusa-grusu narung binuh

Ngusak-e tancep-ing tekad

Nugraha nira Hyang Widhi

Ingkang katrap ing kawula

Waras seneng sak murwate

Drajat nama wang barang

Ngelmu tuwin kawignyan

Jurung wars seneng-ipun

Nugraha kurang utama

  1. 3 Mei 2013 pukul 11:47

    Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective.
    A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between usability and visual appeal. I must say you have done a excellent job with this. Also, the blog loads very quick for me on Firefox. Outstanding Blog!

  2. 4 Juli 2014 pukul 16:59

    Hi there, You have done a great job. I will derfinitely digg it andd personally recommend to my friends.
    I am confident they will be benefited from this web site.

  3. Asiah
    29 Februari 2016 pukul 21:51

    Trims ya..

  1. 22 November 2014 pukul 09:39

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: